Besprekorno ravnu površinu poda moguće je imati ukoliko se posveti velika pažnja ravnajućem sloju podloge, koja nije vidljiva nakon završetka finalnih radova. Da bi svaki pod – parket, laminat, keramika i drugi imali apsolutno ravnu površinu bez nedostataka i habanja sa protekom vremena, ravnajući sloj mora biti detaljno i precizno postavljen. 

Masa za izravnavanje betona spolja

Za ravnajući sloj koji dugovečnost i kvalitet ima kao osnovne karakteristike, potrebno je obezbediti cement odgovarajuće kategorije, a  najbolje je odlučiti se za brzovezujuće, samoizravnavajuće i isključivo kvalitetne mase, koje se nanose u sloju potrebne debljine. Takve teksture karakteriše nizak stepen isparavanja organskih materija, izuzetna moć vezivanja i očvršćivanja, kao i dugotrajnost bez promene svojstava. Masa za izravnavanje betona spolja u našem asortimanu kreirana je na bazi prirodnih sastojaka, u ekološkom postupku i potpuno je odgovorno i kvalitetno rešenje za potpuno ravne površine podova bilo koje površine, lokacije i konkretne pozicije, kao i namene.

Ravnajući sloj cena

Da bi se postavio ravnajući sloj na bilo koje mesto, potrebno je nabaviti najbolje materijale. Tu se ubraju masa za izravnanje betona spolja, zatim cementna košuljica, razni učvršćivači i druga sredstva. Za ravnajući sloj cena zavisi od toga da li se radi o ručnoj ili mašinskoj metodi, i kreće se od 6 evra po kvadratu, pa znatno skuplje, dok materijali koji su kvalitetni u pakovanju košuljice u vreći od 18-20 kg/m2 po centimetru debljine koštaju od oko 1.600 dinara, pa višestruko skuplje.

Ravnajući sloj za podove

Ravnajući sloj za podove važna je osnova za dugovečno i neometano korišćenje stambenih i poslovnih objekata. Da bi postavljanje podova bilo realizovano u skladu sa principima i najvišim standardima kvaliteta, stuke i bezbednosti, moraju se odabrati materijali najboljih performansi za ravnajući sloj. U našem asortimanu pronađite najbolje materijale za sve vrste ravnajućih slojeva – cementne košuljice, mase za izravnavanje betona spolja, specijalne premaze, učvršćivače i mnogo toga drugog po najboljim cenama.