Izaberite pravi lepak za pločice kako biste što lakše postavili nove pločice. VSG sistem prodaje širok spektar lepkova za pločice, uključujući otporne na toplotu, brzo vezivanje i fleksibilne opcije vrhunskog brenda MAPEI, ekološki održiv lepak vrhunskog kvaliteta. Dostupni su i tečni i složeni lepkovi. Naručite lepak za pličice putem onlajn sajt još danas.

Lepak za pločice cena

U ponudi su dostupne različite vrste lepkova za pločice koje možete oda brati u zavisnosti od vaših potreba, polubrzi lepkovi i standardni lepkovi za pločice, kao i fleksibilni ili nefleksibilni lepkovi za pločice.

U zavisnosti od namene, vremena sušenja i dodatnih faktora odredjuje se i cena lepka za pločice. Cena lepka za pločice takodje zavisi i od veličine pakovanja te u našoj ponudi može te naći pakovanje lepkova za pločice do 25kg. 

Skoro sav naš asortiman MAPEI lepkova za pločice dostupan je u beloj ili sivoj boji. (bela se preporučuje za pričvršćivanje pločica od prirodnog kamena, jer zbog porozne prirode površine, sivi lepak za pločice može izazvati „uokvirivanje slike“). 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas pre poručivanja lepka za pločice.

25 kg lepak za pločice

Lepak za pločice može se pronaći u velikom broju pakovanja i svojstava koji odgovara horizontalnoj ili vertikalnoj podlozi. U okviru raznovrsne ponude, kupci pronalaze idealno rešenje za svoje potrebe u skladu sa preporukama vrhunskih keramičara i molera. Najčešće, preporuka je da se odabere pakovanje od 25 kg – lepak za pločice u navedoj količini dovoljan za pokrivanje površine od 5 kvadrata, u zavisnosti od debljine sloja koji se nanosi, pa je potrebno nabaviti i manje vreća. Zbog toga, 25 kg lepak za pločice odličan je izbor za svaki prostor koji se oblaže komadima keramike, granita ili mermera.