Cementna košuljica za pod MAPEI Topcem je tekstura koja se brzo suši i efikasno vezuje, za kvalitetno izvođenje estriha i maksimalnom kontrolom skupljanja. U našem asortimanu možete pronaći najkvalitetnije ravnajuće slojeve MAPEI proizvodjača. Pogledajte našu ponudu MAPEI ravnajućih slojeva i poručite online.

Podovi su važan element funkcionalnosti i uređenja prostora, kako u enterijeru, tako i na otvorenom. Da bi podovi imali besprekorno ravnu površinu, bez nepravilnosti, oštećenja i pucanja,  cementna košuljica je važan elemenat čvrstoće i blistavosti dugi niz godina. Zahvaljujući prisustvu organskih materija, uz neznatnu emisiju čestica i ekološku proizvodnju, naše košuljice za pod su kao stvorene za oplemenjivanje prostora svih namena, površina i intenziteta korišćenja. MAPEI ravnajući slojevi efikasno upijaju vlagu, brzo se suše i karakteriše ih brzo isparavanje, nakon svega 24 časa od postavljanja.  

Cementna košuljica Topcem cena

U našoj ponudi možete pronaći isključivo kvalitetne i proverene teksture MAPEI Topcem cementne košuljice. Cena varira u zavisnosti od dimenzija pakovanja i uglavnom se radi o vrećama, koje koštaju od 1.600 dinara, pa naviše u zavisnosti od svojstava i elemenata. Efikasno regulisanje vlage nakon samo 24 sata, nanošenje u slojevima debljine od 1 milimetra do čak 4 centimetara, čini da se uz cementnu košuljicu dobije besprekorno ravna površina poda. Sama struktura se kombinuje sa vodom, dok se nanosi ručnom ili mašinskom metodom.

Cementna košuljica za pod MAPEI Topcem cena

Za ravnajući sloj poda neophodno je postavljanje cementne košuljice, koja podrazumeva specijalnu masu i dodatak vode. Kombinovanje sastojaka treba da bude na profesionalnoj osnovi, uz stručna znanja i bogato iskustvo majstora. To je jedini način da se dobije savršena cementna košuljica za pod, koja će imati brzo vezivanje, odlično sušenje i postojanost ne samo više godina, već i više decenija. Kada se bira najbolja cementna košuljica za pod cena je orijentacioni, ali ne i ključni faktor odabira, iako u našem asortimanu možete pronaći najviši stepen kvaliteta uz neznatan novčani izdatak. Pogledajte zašto je prepoznatljiva naša MAPEI Topcem cementna košuljica za pod cena će biti prava sitnica u poređenju sa dugovečnošću i svežinom potpuno ravnih i urednih podnih obloga