Idealno lepe, pedantne i estetski božanstvene keramičke pločice prati uredno postavljena fug masa. U pitanju je specijalno osmišljena kombinacija sastojaka, koja pored lepka i samih pločica, predstavlja važan deo njihove dugovečnosti i ukrašavanja enterijera i eksterijera zidova i podova. 

Kako su pločice izložene različitim uticajima kao što su vremenske prilike, zatim intenzivnim delovanjem čestica, tečnosti i pojavi fleka, važno je da budu obezbeđena sredstva i specijalni premazi koji će im nakon postavljanja održavati svežinu i blistavost.

Fug masa cena

Kada se bira fug masa cena treba da bude samo jedan od razloga zašto biste pogledali naš bogat asortiman. U kombinaciji sa idealnim svojstvima, kvalitetom i teksturom koja se jednostavno nanosi, fug masa se može pronaći uz minimalan novčani izdatak. Zbog toga, da bi se pronašla snažna fug masa cena u okviru našeg asortimana neće biti značajan trošak.

Koliko ide fug mase na m2?

Da bi se kupila fug masa koja će odgovarati površini enterijera, važno je ustanoviti koja količina je potrebna za pokrivanje svakog kvadrata. To prvenstveno zavisi od dimenzija pločica, širine i dužine fugni, kao i ukupne površine zida ili poda koja se pokriva uz upotrebu kvalitetne fug mase iz našeg asortimana. Tako, prosečno se potroši između 0,2 i 2,2 kilograma fug mase za kvadratni metar, što preciznije zavisi od površine i karakteristika pločica.

Masa za fugovanje

Savršen izgled pločica prati kvalitetna fug masa, koje možete pronaći u našoj ponudi. Pored toga, specijalne strukture polimernih boja za osvežavanje nakon dužeg stajanja, pružiće novu blistavost i savršenu estetiku enterijera i eksterijera obloženog keramičkim pločicama. Masa za fugovanje u našoj ponudi ima brzovezujuća svojstva i za svega nekoliko minuta je potpuno čvrsta i sigurna, dok širok dijapazon boja pruža mogućnost odabira nijanse po želji kupca, a u skladu sa idejnim rešenjem prostora i dizajnom pločica koje se postavljaju na površinu zida ili poda.