Za idealno ravnu podlogu, pre lepljenja parketa i nanošenja mase za izravnjavanje betona, važno je naneti višenamenski prajmer za beton. Nudimo Vam visokokvalitetne ekološke prajmer za poboljšanje prijanjanja svih tipova cementnih, gipsanih i krečnih maltera na podloge od betona, opeke, betonskih blokova, blokova od gas-betona i gipsa.

Prajmer za beton

Kada je u pitanju postavljanje parketa ili pločica na prethodno premljenju površinu, od izuzetne je važnosti primeniti adekvatan prajmer za beton. Osnovni prijanjajući premaz i regulator upijanja za površine na bazi sinetičkih smola u vodenoj disperziji sa niskim sadržajem isparljivih organskih materija ili višenamenski ekološki prajmer za beton, svakako će biti idealno rešenje za Vašu osnovu. 

Zaštitni prajmer za beton cena

Zaštitni prajmer za beton odlikuje velika trajnost i jačina. Kada se bira prajmer za beton, uzima se u obzir niz faktora koji odlučuju o kupovini. U zavisnosti od karakteristike samih površina, biće primenjen i adekvatni prajmer. Kada se kupuje zaštitni prajmer za beton cena zavisi od veličine pakovanja kao i od proizvodjača.